Miklas Ravn Campbell

TSØ uddeler tæsk til HIK

Team Sydhavsøerne tog på hjemme imod de nedrykningstruede fra HIK. Det blev en sikkert sejr til hjemmeholdet på 36-19.

Storsatsende TSØ viste i dagens kamp mod HIK virkelig forskellen på top og bund i 1.divisionen. De gav ikke københavnerne et ben til jorden og vandt yders komfortabelt med 36-19.

Hjemmeholdet kom bedst fra start i dagens kamp. HIK havde dog en lille periode i 1.halvleg, hvor det så ud til, at de ligesom i det seneste opgør mellem de to, ville kunne presse storfavoritterne fra TSØ.

Men TSØ ville de anderledes. De afviste HIK, og lod dem aldrig for alvor komme ind i kampen. De førte ved pause 15-8, og der skulle virkelig et comeback til for HIK, hvis de skulle bevare drømmen om point i dag.

Favoritter fra Sydhavsøerne ville dog ikke lade HIK få noget med hjem. De pressede på fra starten i 2.halvleg, og HIK så bare på. Intet fungerede for gæsterne. Dette tvang HIK-træner, Jesper Mathiesen, til at smide en timeout blot efter 36 minutter spil. Her stod kampen 20-8 til TSØ.

Den timeout hjalp lidt på HIK-holdet. De vågnede i hvert fald op efterfølgende. Men det var desværre for HIK for sent. TSØs forspring var simpelthen for stort. Kampen var så godt som afgjort. TSØ holdt HIK på afstand, og der var aldrig den mindste tvivl om kampens udfald. Det blev en særdeles sikker sejr til hjemmeholdet på 36-19.

TSØ er i skrivende stund blot 3 point bag Skive, som ligger på rækkens 3.plads, som giver adgang til oprykningsspillet. Derfor holdet TSØ med sejren i dag stadig live i ligadrømmen.