Patrick Andersen

Team Esbjerg tabte for tredje kamp i træk

Team Esbjerg tabte tidligt onsdag aften deres tredje kamp i træk i Primo Tours ligaen, da det hjemme i Blue Water Dokken blev til et nederlag på 28-32 til Randers HK.

Randers kom forrygende fra start. Stillingen var 5-8 efter til gæsterne efter 12 minutters spil, hvilket fik Team Esbjerg-lejren til at forlange timeout.

Lige lidt hjalp det. Seks minutter senere var Randers i front med 6-12 og lignede et mandskab i fuld kontrol, men mod slutningen af første halvleg fik Team Esbjerg gang i angrebsspillet og fik reduceret til pausestillingen 13-17.

I anden halvleg lykkedes det Team Esbjerg at udligne til 19-19 og med 19 minutter igen var hjemmeholdet i front med 22-20. Herefter gik det dog galt for det sydvestjyske mesterhold, der måtte se de kronjyske gæster udligne til 22-22.

Randers fortsatte deres optur og kom i front og så sig ikke tilbage i resten af kampen, og sikrede sig en sejr på 28-32. Dermed er Randers fortsat på ottendepladsen i Primo Tours ligaen, hvor Team Esbjerg er på femtepladsen med mulighed for at blive overhalet af både Odense Håndbold og Silkeborg-Voel KFUM senere i 19. spillerunde.