Simon Jensen

Matthiesen anerkender: Vi er store underdogs

HIK tager i aften på en svær opgave, når de skal op imod Team Sydhavsøerne på udebane i Maribo. HIK’erne formåede i det omvendte opgør at hente ind på en stor TSØ-føring, men måtte til sidst strække gevær. HIK-træner Jesper Matthiesen håber dog på et anderledes kampforløb i aftenens opgør.


I netop det føromtalte omvendte opgør med HIK i værtsrollen var hjemmeholdet spillet ud af banen i 1. halvleg og lå ved pausen under med otte scoringer.


Et større comeback åbnede dog en lille dør på klem for HIK-point i løbet af 2. halvleg – dette afviste Team Sydhavsøerne mod afslutningen af kampen og hjemtog i stedet en femmålssejr, 28-23.


– Den første kamp mod TSØ på hjemmebane kom vi kæmpestort bagud, men fik faktisk gjort det til en spændende kamp, hvor de desværre trak fra til sidst. Så vi har vist overfor os selv, at vi kan spille med dem, og det håber jeg selvfølgelig vi kan gøre igen, fortæller Jesper Matthiesen til HBOLD.dk.


– Vi griber kampen an, velvidende at vi er store underdogs. I modsætning til lørdagens kamp mod TMS, skal vi være klar fra start og tro på tingene, selvom det selvfølgelig bliver rigtig svært. Jeg vil have folk arbejder stenhårdt for hinanden og kæmper hele kampen så vi kan jagte noget oprejsning, fortsætter han.


Inden de afsluttende seks runder af herrernes 1. division befinder HIK sig lige under nedrykningsstregen i tabellen – kun et enkelt point bag Frederikshavn, der indtager én af to pladser i rækken, der udløser nedrykningskvalkampe mod et hold fra 2. division.


Netop nordjydernes placering i puljen vil HIK inden for de kommende uger og kampe gerne overtage – men hvor mange points der skal til for at gennemføre den mission, tør HIK-cheftræneren ikke umiddelbart at spå om.


– Vi kan ikke forvente point hver gang vi spiller, og det har vi ikke kunnet på noget tidspunkt. Vi griber tingene an som vi har gjort hele tiden, forbereder os grundigt og træner godt, og så tror og håber vi selvfølgelig stadig på at vi ligger med tre hold under os, når der er spillet 26 kampe, slutter Matthiesen.


Team Sydhavsøerne og HIK tørner sammen klokken 20:00 i aften.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER