KIF tilbage på slutspilskurs

KIF Kolding København er tilbage på slutspilskurs efter de hjemme i Sydbank Arena Kolding vandt med 27-20 mod TM Tønder.

Tønder kom forrygende fra start. 1-4 var stillingen til gæsterne efter seks minutter, men KIF fik kæmpet sig tilbage i kampen og udlignede til 5-5 efter 11 minutters spil.

KIF kom efterfølgende i front, men de kunne ikke hægte Tønder helt af i første halvleg, hvor stillingen efter de første 30 minutter var 13-11 i KIF Kolding Københavns favør.

I anden halvleg væltede Tønder-korthuset sammen og klasseforskellen mellem de to hold kom til udtryk på måltavlen, der efter 60 minutter viste en KIF-sejr på 27-20.

Dermed har KIF Kolding København nu fire point ned til Ribe-Esbjerg, der er på niendepladsen, som ikke giver adgang til slutspillet.