Simon Jensen

GOG chanceløse i den tyske hovedstad

GOG skulle onsdag aften i vælten i EHF Cuppen, hvor modstanderen var Füchse Berlin, der har til huse i den mytiske Max-Schmeling-Halle. Fynboerne tabte opgøret 29-37.


GOG har i EHF Cup-turneringen spillet to indledende store kampe mod først franske St. Raphael og siden slovenske Ribnica, som blev besejret med henholdsvis 36-32 og 32-27.


Denne aften var turen imidlertid kommet til et prominent besøg hos den tyske hovedstadsklub Füchse Berlin, der tog imod hjemme i Max-Schmeling-Halle.


Det fynske mandskab blev allerede fra start sat under pres og var således indledningsvist bagud med 3-8 – og siden også 5-13. Ved pausen havde de danske gæster dog fået pyntet på måltavlen, således at de efter første halvleg lå under med fem pinde, 12-17.


Efter pausen holdt GOG fast i det fine spil fra slutningen af 1. halvleg og bragte sig kortvarigt inden for tre måls afstand ved 15-18 og 16-19 – men herefter satte Füchse Berlin sig eftertrykkeligt på kampen og vandt den resterende del af 2. halvleg med fem overskydende scoringer.


37-29 viste måltavlen ved slutfløjtet, blandt andet via syv scoringer af Hans Lindberg – og GOG kan nu se frem til at tage imod Füchse Berlin i det omvendte opgør i EHF Cuppens gruppespil den 12. marts.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER