Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Miklas Ravn Campbell

Sandra Toft vender hjem til Danmark

Landsholdskeeperen Sandra Toft skifter tilbage til Danmark og den danske liga.


Den eneste dansker der ved EM-slutrunden fandt vej til All-star holdet, Sandra Toft, skal til sommer igen spille i den danske håndboldliga.


Sandra Toft har været en del af det norske mesterhold, Larvik, de seneste tre sæsoner. Med Larvik vandt det nationale mesterklub, hvilket hun ikke formåede at gøre med TTH-Holstebro, hvor hun var inden Larvik. Dette giver hende og chancen for at prøve det.


– Jeg er aldrig blevet dansk mester. Ambitionerne er høje; det vil de altid være, så længe jeg spiller håndbold, siger Sandra Toft til TV2 Sporten.


Den danske landsholdskeepers næste klub er endnu ikke offentliggjort. Men rygterne går på, at enten Team Esbjerg, der mister deres målmandsduo, eller NFH, der mangler en makker til Cecilie Greve, vil være den næste destination for Sandra Toft.


Det bliver dig ikke det letteste skifte for keeperen, som har haft en super tid i Larvik.


– Jeg er meget tilfreds med at spille i Larvik, og det har altid været en drøm for mig at spille i sådan en klub. Jeg er glad for alle pigerne og for klubben generelt, så det var ikke sjovt at give dem den nyhed, siger Sandra Toft til TV2 Sport.


Hun skulle eftersigende havde fortalt, at hun regner med at have en aftale på plads i den kommende weekend.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER