Simon Jensen

Skulderskadet Landin ude på ubestemt tid

KIF Kolding København kæmper i denne tid indædt for at redde en skuffende sæson i 888 Ligaen med en deltagelse i slutspillet. Ligaklubbens chancer for at tilspille sig en sådan deltagelse har dog lidt et knæk, idet Magnus Landin er blevet skulderskadet.


Skulderskaden pådrog den talentfulde venstre fløj sig i KIF Kolding Københavns EHF Cup-kamp mod israelske Maccabi Tel Aviv – og han har siden ikke været i stand til at bruge skulderen i håndboldsammenhæng.


– Jeg har åbenbart fået et riv i min skulder, da vi spillede EHF Cup-kamp i sidste weekend. Jeg har haft ondt i den siden da, og jeg ved ikke helt præcist, hvordan det står til, fortæller Magnus Landin til TV2 Sport.


– Lige nu skal jeg i hvert fald have pause. Jeg kan ikke rigtig spille håndbold. Jeg kan ikke skyde eller noget, og så må vi se inden for de kommende dage. Der skal jeg gerne blive lidt klogere på, hvad der kommer til at ske – om jeg skal genoptræne, eller hvad jeg skal, fortsætter han.


Fløjspilleren skal scannes i løbet af denne uge og kan derfor allerede nu meldes ude af KIF Kolding Københavns forestående kamp mod TM Tønder på onsdag.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER