Miklas Ravn Campbell

Målmandstræner sikrer uafgjort i Tønder

De to oprykkere fra Tønder og Randers mødtes i dag i en sand bundgyser. Kampen endte uafgjort 21-21.

Der var inden dagens kamp kun et enkelt point imellem de to oprykkere, Randers og Tønder. De to hold befinder sig i den absolutte bund i ligaen, og det var nemlig derfor, at dagens kamp var utrolig vigtig for de to hold. Holdet der ender på 14.pladsen i ligaen rykker nemlig direkte ned i 1.divisionen.

Det var hjemmeholdet fra Tønder, som startede kampen bedst. De havde fint styr på gæsterne i de første 15 minutter af kampen. Men så var det som om, at gæsterne lige fik indstillet sig på, hvordan det nu er at spille i ”Helvede i syd”.

Randers kom ovenpå resten af 1.halvleg, og især gæsternes defensiv gav store problemer til Tønder. Det lykkedes nemlig ikke hjemmeholdet at score i 1.halvlegs sidste 10 minutter. Det betød, at Randers kunne komme forbi Tønder. Randers første 11-13 ved pausen.

Randers fortsatte deres gode spil fra slutningen af de første 30 minutter, og det så ud til, at gæsterne kunne komme væk fra sidstepladsen i 888 Ligaen, som de har befundet sig på næsten siden første runde. De var med lidt over et kvarter tilbage foran med 13-19.

Men så skiftede Tønder målmand. De erstattede Christian Trans, som ikke længere havde fat i Randers-skytterne, med 41-årige Dennis Klinge. Han har været en del af Tønders hold hele sæsonen. Men før den tidligere Tønder-keeper Emil Tellerup skiftede til Ribe-Esbjerg, da var Dennis Klinge klubbens målmandstræner.

Han havde tydeligvis ikke glemt, hvordan man gør inde i buret. Han lukkede fuldstændig ned for Randers holdet, som blot scorede 2 mål i kampens sidste kvarter. Det gode forsvar og de mange redninger gav igen Tønder håb for sejren.

Tønder var i slutningen af kampen foran med et enkelt mål, og det så ud som om, at de skulle fuldføre comebacket mod Randers, som havde svært ved at komme igennem Tønder-defensiven.

Men Randers formåede at score et sidste mål inden slutfløjtet, og kampen endte derfor uafgjort 21-21.

Det uafgjorte resultat betyder, at Randers fortsat har et point op til Tønder og pladsen, der sikrer overlevelse i landets bedste række. Men da Randers vandt 26-23 i de to holds første opgør, så er randrusianerne bedst indbyrdes, og de vil ved pointlighed være bedst grundet de indbyrdes opgør.