Miklas Ravn Campbell

TSØ holder fast i drømmen om liga

Team Sydhavsøerne vandt i dag på hjemmebane over SUS Nyborg med 25-27.

Storsatsende TSØ vandt til eftermiddag en uhyre vigtig kamp mod oprykkerne fra SUS-Nyborg. De to point betyder, at de nu har 5 point op til Skive på rækkens 3.plads, som samtidig giver adgang til playoffkampene til ligaen.

Udeholdet kom også bedst fra start i dagens kamp, de var efter 10 minutter spil foran med 3-8, og det så ud til her, at de sikkert ville tage den forventede sejr. Men så sikker skulle sejren altså ikke blive.

Hjemmeholdet vågnede efterfølgende op, og fik hentet ind på TSØ, som ikke fortsatte i samme tempo, som de startede 1.halvleg. SUS var hurtigt tilbage i kampen, og de to hold gik til pause med stililingen 13-15.

SUS kom bedst fra start, og var efter blot 3 minutter af 2.halvleg foran med 16-15. Men så var det TSØs tur til at have en god periode. De svarede nemlig hurtigt igen, og TSØ var med godt et kvarter tilbage foran med 20-24.

Det lykkedes ikke for hjemmeholdet at komme tilbage i kampen igen. TSØ kunne mod slutningen af kampen holde afstand til SUS; som mod slutningen ikke kom nærmere end to mål.