Oliver Jørgensen

Morten Balling efter sejr: Vi satte os på tingene fra start

Skjern tog lørdag eftermiddag imod Skanderborg Håndbold hjemme i Skjern Bank Arena. Det blev en kamp, hvor hjemmebanefavoritterne satte sig på opgøret fra start af.


Skjern var klare favoritter før gårsdagens opgør imod Skanderborg og den rolle formåede de også at efterleve. Ganske tidligt i opgøret satte de sig på tingene, med stabilt forsvarsspil og en stærk kontrafase.


– Vi satte os på tingene fra start af. Skanderborg brænder lidt for meget i starten og uden at vi spiller særlig godt, så scorer vi på vores chancer. Dermed trækker vi ret hurtigt fra og resten af kampen præg af, at vi fører stort i første halvleg, udtalte Skjern-spilleren Morten Balling til Skanderborgs hjemmeside efter kampen.


Efter pausen kom gæsterne bedre med og hjemmeholdet trak en smule i bremsen.


– Skanderborg går frem i et 5-1-forsvar og det skal vi bruge 10-15 minutter på at finde ud af. Det lykkedes dog okay til sidst, uddyber han.


For netop Morten Balling, var kampen af særlig karakter. Fra næste sæson tørner han nemlig ud for gårsdagens modstander fra Skanderborg. I sidste uge blev han præsenteret og gårdsdagens kamp blev derfor, den muligvis sidste kamp han spillede imod Skanderborg.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER