København og NFH delte i brag

København Håndbold og Nykøbing Falster Håndboldklub spillede lørdag aften uafgjort 30-30 i Primo Tours ligaen.

Kulissen var sat. 1358 medlevende tilskuere var på plads i Frederiksberg Hallen, og de fik hele kampen igennem fuld valuta for pengene.

Efter en målfattig indledning på kampen kom der som kampen skredfrem godt gang i målscoringen i begge ender af banen. Efter 19 minutters spil var det helt lige ved stillingen 8-8, men hen mod slutningen af første halvleg trak NFH fra og gik til pause foran med 13-16.

Den føring bevarede NFH i anden halvleg, hvor de med 12 minutter igen var foran med 24-27, men seks minutter igen lykkedes det København at få udlignet til 28-28, og det lykkedes tilmed hjmemeholdet at komme foran 29-28.

Herefter fik Nykøbing igen overtaget, og kom med 40 sekunder igen foran 29-30. Det lykkedes dog Mia Rej med syv sekunder igen at score kampens sidste mål til resultatet 30-30. Dermed forbliver København på tredjepladsen i Primo Tours ligaen, hvor NFH er to point efter dem på fjerdepladsen.