GOG på slutspilskurs efter sejr

GOG lagde afstand til niendepladsen, da de lørdag vandt over Ribe-Esbjerg med 29-27.

Ribe-Esbjerg ansatte i går Jan Leslie til at indgå i en trænerduo med Claus Uhrenholt i bestræbelserne på at optimere rammerne om holdet, der har som ambition at komme i slutspillet.

Det startede også godt ud for det sydvestjyske mandskab. Fra stillingen 3-3 kom Ribe-Esbjerg på 3-5, men det lod GOG sig dog ikke slå ud af kurs af og fik udlignet til 6-6.

Med 11 minutter tilbage af første halvleg kom Ribe-Esbjerg foran 8-10, men gæsterne gik i stå angrebsmæssigt i den resterende del af første halvleg og derfor gik GOG til pause foran 13-12.

I anden halvlegs idnedlning trak GOG fra og kom foran 20-16 med 19 minutter tilbage af opgøret. Efterfølgende gik GOG dog i stå angrebsmæssigt og havde en periode på lidt over fem minutter uden at score.

Det udnyttede Ribe-Esbjerg til at få kontakt igen og med fem minutter tilbage af opgøret var gæsterne i front med 24-26. To GOG-scoringer i træk bragte dog balance i regnskabet, men Ribe-Esbjergs Jonas Tidemand svarede igen med sin scoring til 26-27 med tre minutter igen.

Tidemands mål viste sig at blive Ribe-Esbjergs sidste i kampen og da GOG samtidig nettede tre gange i den sidste del af opgøret endte det med en sydfynsk sejr på 29-27. Dermed er GOG fire point foran Ribe-Esbjerg på niendepladsen i 888ligaen.