Århus nedlagde KIF

Århus Håndbold rejste sig efter nederlaget til Randers HH og besejrede i en godt fyldt Ceres Arena KIF Kolding København.

32-27.

Sådan ser det ud, hvis man kigger på måltavlen efter kampen mellem Århus Håndbold og KIF Kolding København. Efter et par mindre gode kampe skulle Århus i dag tilbage på vinderkurs, og det kom de.

Det var et forvandlet Århus Håndbold hold, der løb på banen i dag. Det var et hold, som sprudlede af selvtillid og tro på tingene. Dette resulterede i, at Århus Håndbold styrede begivenhederne i første halvleg, og kunne gå til pause med en føring på 16-15.

I anden halvleg kom Vores Hold ud som lyn og torden og fik hurtigt opbygget en føring, som tvang Carlos Ortega til at bruge sin sidste timeout efter 42 minutters spil. KIF Kolding København fik da også bedre styr på tingene, men på en dag hvor alle vores spillere i den grad leverede en helhjertet præstation, formåede udeholdet aldrig rigtig at gøre kampen spændende.