Ajax vandt sikkert over Odder

Ajax København er forud for søndagens opgør i 1. division på fjerdepladsen. Det sker efter en sejr hjemme i Bavnehøj Arena på 35-29 mod Odder Håndbold.

Holdene fulgtes ad til stillingen 4-4 efter knap ni minutter. Efter 14 minutters spil reducerede Odder til 8-7, men efterfølgende lavede Ajax fire mål i træk og den føring holdte de fast i resten af første halvleg.

Ved pausen var stillingen 17-12 til Ajax, der med 20 minutter igen kom foran med 25-15. Odder fik dog sat en prop i og endte med at få pyntet på resultatet, der blev en Ajax-sejr på 35-29.

Odder forbliver dermed på niendepladsen, mens Ajax kravler op på fjerdepladsen. De kan dog blive overhalet af både Fredericia og Team Sydhavsøerne, som skal i kamp søndag.