Patrick Andersen

Ajax præsenterer nye U16-trænere

Ajax København sætter navn på klubbens kommende U16-trænere på pige- og drengesiden.


Som cheftræner, og afdelingsansvarlig, for U16 piger præsentere Ajax Mads Alleslev Larsen, der kommer til klubben efter seks år i HIK. Her har han blandt andet trænet de dygtige og succesfulde piger fra årgangene 97, 98 og 99. De to sidstnævnte førte han til DM guld i 2013. De sidste tre år har Mads trænet årgangene 01, 02 og 03 og har derfor et indgående kendskab til niveauet på U16 årgangene de kommende år. Træner på U16 piger bliver også Jesper Matthiesen, som i den kommende sæson bliver cheftræner på klubbens bedste damehold. Matthiesen har mange års erfaring med talentudvikling. Han er i særdeleshed dygtig til at hjælpe unge talenter med at folde deres potentiale ud og etablere sig som elitespillere på højeste nationale niveau.



Det har været vigtigt for den sportslige ledelse i Ajax København at etablere en struktur, hvor der er en tydelig og stærk sammenhæng mellem ungdom og senior, og hvor overgangen fra ungt talent til etableret elitespiller fungerer optimalt. Med Mads og Jesper i trænerteamet for U16 pigerne imødekommer Ajax denne, ofte store, udfordring og de ser frem til at byde velkommen til dem begge i sæsonen 2017/2018


 


På Drengesiden er Ajax også klar med spændende trænernyheder.


 


– Vi kan med glæde annoncere at Martin Titter Pedersen fortsætter som afdelingsansvarlig og cheftræner for 1. holdet. Titter har igennem mange år vist sit værd og store styrke som træner i Ajax. Han har kontinuerligt bevist, hvordan man i Ajax sikrer god udvikling og resultater på U16 årgangen. Titter formår på forbilledlig vis at være en stor del af et tæt samarbejde om individuel udvikling med U14 drenge, U18 drenge og Kies, skriver Ajax København i en pressemeddelelseog fortsætter:



– Jesper Bak bliver Titters højre hånd i den kommende sæson. Jesper er i dag U18 drengetræner og assistent på klubbens 1. div. herrehold (med udsigt til en forlængelse). Jesper kommer dermed til at bidrage til, at der skabes sammenhæng mellem, hvad der foregår og arbejdes med på herreholdet og i ungdomsafdelingen. Det kommer til at præge den røde tråd i det spilmæssige, men i særdeleshed også i forhold til eliteadfærd, DNA, spillernes personlige planer og scouting til 1. divisions herrerne på sigt.



– I U16 drengeafdelingen er vi også glade for at kunne skabe en kontinuitet trænermæssigt for 2002 årgangen. Naman Tanwir, der pt arbejder med drengene i U14 afdelingen følger med op og vil være assistent. Han kender drengene særdeles godt og vil være en stor del af drengenes træningsmiljø, samt en profil man altid vil kunne henvende sig til. Naman er en af vores spændende unge trænere, der i samarbejde med det øvrige trænerteam hele tiden arbejder på sin videre udvikling. Det er med en vis stolthed vi har sat teamet, der vil bidrage særdeles godt til den stadig større professionalisering vi arbejder hen imod og som skal udvikle spillere til den nationale elite.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER