Patrick Andersen

Verdensstjerner gæster Skjern Bank Arena

I anledning af Skjern Håndbolds 25-årige jubilæum kommer mægtige Paris Saint- Germain forbi Skjern Bank Arena den 26. august. Det oplyser vestjyderne i en pressemeddelelse.


Syv nykårede verdensmestre krydret med blandt andet Mikkel Hansen, Uwe Gensheimer og Henrik Møllgaard vender til sommer forbi Skjern Bank Arena.


Sidstnævnte optrådte i den grønne trøje i tre sæsoner inden skiftet til den franske storklub – og derfor bliver jubilæumskampen ekstra speciel for den 32-årige landsholdsspiller.


– Jeg er enormt stolt og glad for at blive en del af så stor en dag i Skjern Håndbolds historie. 25 år i toppen af dansk håndbold er en stor milepæl, indleder Henrik Møllgaard og fortsætter:


– Derfor er det også en ekstra stor begivenhed for mig, at det netop er Paris Saint- Germain, som kommer på besøg i Skjern Bank Arena til jubilæumsarrangementet. Men selvom vi er glade for at være en del af jubilæet, så skal Skjern-tilhængerne ikke forvente en sejr i gave på den store dag, lyder ordene fra den tidligere Skjern- anfører.


De franske stjerners besøg i det vestjyske vækker naturligvis begejstring hos bestyrelsesformand, Carsten Thygesen.


– Vi glæder os til at markere vores 25 års jubilæum med en klassekamp som hovedret. Vi er stolte over at et af verdens bedste klubhold vender vejen forbi Skjern Bank Arena. Det bliver ikke meget større, fortæller Carsten Thygesen.


Skjern Håndbold vs. Paris Saint-Germain spilles den 26. august i Skjern Bank Arena.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER