Patrick Andersen

TTH nærmere sig økonomisk målstreg

Takket være en række hjælpende hænder fra nogle af klubbens samarbejdspartnere nærmer TTH Holstebro sig den økonomiske målstreg, der blev trukket op for nogle måneder siden. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.



– Vi er ikke helt i mål, men vi er tæt på og knokler benhårdt for at finde de sidste penge, siger Jørgen Hansen, bestyrelsesformand i TTH.


I øjeblikket er TTH ved at udarbejde et regnskab til DHF, og når dette er afleveret, kommer TTH af DHF’s såkaldte sorte liste. Det betyder, at klubbens egenkapital er af en sådan størrelse, at der igen må tegnes kontrakter på begge ligahold.


– Vi er ikke velpolstrede, men vi har det, vi skal bruge. Vi vil dog gerne have lidt mere økonomisk sul på kroppen, siger Jørgen Hansen.


Som tidligere udmeldt skulle TTH finde tre mio. kr. til driften i både den igangværende og den kommende sæson. Det arbejde er gået godt.


– Vi er der ikke helt, men det nærmer sig. Derfor vil vi i løbet af den kommende tid lancere forskellige arrangementer, der skal få os helt i mål. Det bliver et sejt træk at hente de sidste penge, men jeg er bestemt optimistisk, fastslår Jørgen Hansen.


 


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER