Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Simon Jensen

Skive: Vi skal matche Frederikshavn på indsats og fight

Skive skal i aften på udebanetur nordpå, hvor Frederikshavn venter i et opgør mellem top og bund i herrernes 1. division.


Når Frederikshavn i aften tager imod Skive fH, handler det for begge mandskaber om at skrabe vigtige point sammen i henholdsvis bund- og topstriden.


Mens Skive formentligt forspildte sin chance for at sikre sig den direkte oprykning til 888 Ligaen med weekendens nederlag mod Nordsjælland Håndbold, sikrede Frederikshavn sig to uventede og flotte points i Maribo mod Team Sydhavsøerne.


Frederikshavnerne skal nu forsøge at holde HIK, SUS Nyborg og Korsør/Slagelse bag sig i tabellen for at undgå den direkte nedrykning tilbage i 2. division.


I den modsatte ende af tabellen skal Skive forsøge at indhente TMS Ringsted på rækkens andenplads, men samtidigt holde et vågent øje med Team Sydhavsøerne, Ajax København og Fredericia HK nedenfor i puljen.


Det seneste indbyrdes opgør mellem nummer elleve og tre i herrernes 1. division sluttede med en smal étmålssejr til skibonitterne – og det opgør indgød efterfølgende respekt hos Skive-træner Ole Bitsch.


– Jeg ser Frederikshavn som et rigtig godt 3-2-1 forsvar, og så kender de ikke mindst præmissen for at få point i divisionen. Der er fuld indsats på hver eneste gang de går på banen. Som jeg har fortalt drengene på taktikmødet, så skal vi som minimum matche dem på de ting der ikke kræver talent – nemlig indsats, fight og vores mentale indstilling til kampen, fortæller Skive-cheftræneren til klubbens hjemmeside.


Duellen mellem Frederikshavn og Skive fløjtes i gang klokken 20:00 i aften.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER