Skive løb fra drilske Frederikshavn

Frederikshavn har drillet flere hold i denne sæson, men Skive løb fra nordjyderne i 2. halvleg og vandt med 25-33 i herrernes 1. division.

I sidste runde tog Frederikshavn en imponerende skalp på udebane mod Team Sydhavsøerne, som de besejrede, så der lå måske endnu en overraskelse og lurede i Arena Nord fredag aften.

Skive kom dog hurtigt foran med 4-10 efter 13 minutter. Frederikshavn var imidlertid ikke sådan til at ryste af da de 12 minutter senere fik reduceret til 12-13 og ved pausen var bagud med 13-14.

Fra anden halvlegs begyndelse satte Skive sig tungt på opgøret igen, og denne gang huskede de at snøre sækken.

Med et kvarter igen var Skive foran 20-25 og den føring holdte de fast i resten af kampen, og endte med at vinde opgøret 25-33.