Patrick Andersen

Ribe-Esbjerg tilknytter Leslie

Med øjeblikkelig virkning tiltræder en af Danmarks mest vindende håndboldtrænere, Jan Leslie, som træner i Ribe-Esbjerg HH. Jan Leslie skal hjælpe cheftræner Claus Uhrenholt i bestræbelserne på at samle tilstrækkeligt med point, så ligaholdet kan nå op i slutspillet allerede i indeværende sæson. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.


Jan Leslie begyndte sit arbejde i Ribe-Esbjerg HH allerede fredag eftermiddag (24. februar 2017), hvor ligaholdet startede de sidste forberedelser til den meget vigtige kamp mod GOG lørdag eftermiddag.


– Vi er rigtig glade for at kunne tilknytte Jan Leslie til truppen. Han skal være med til at gennemføre projektet, hvis mål er at komme til at spille om medaljer i løbet af de næste par sæsoner, siger bestyrelsesmedlem i Ribe-Esbjerg HH, Johnny Nim.


Jan Leslie er tilknyttet REHH på en tidsubestemt kontrakt.


Om den tidsubestemte kontrakt siger Johnny Nim: – Nu må vi se, om Jan Leslie kan lide lugten i bageriet, og om kemien passer. Så tager vi den derfra.


– Men skal vi opnå målet og spille med de ”store, tunge” drenge i ligaen, skal vi have to cheftrænere på fuld tid, der begge har ligaerfaring og format, siger Johnny Nim.


Formanden for Ribe-Esbjerg HH, Holger Refslund, peger på, at man sammen med cheftræner Claus Uhrenholt længe har talt om at opfylde hans ønske, nemlig at have to fuldtids ansatte trænere for både at kunne ”pleje” holdet som helhed og de enkelte spillere individuelt.


– Vi er glade for, at Jan har sagt ja til at være med. Det vil styrke intensiteten til træningen og på bænken under kampene. Og vi er rigtig glade for at få Jan, der er Esbjerg-dreng og som sådan kender området, klubben og spillerne, siger Holger Refslund.


Jan Leslie har et omfattende CV i dansk håndbold, og senest har han trænet russiske Don Rostov.


Om årsagen til, at han har valgt at træne sammen med Claus Uhrenholt i Ribe-Esbjerg HH, siger Jan Leslie, der stadig bo i Esbjerg:


– Det er der flere årsager til. Det er nogle ambitiøse folk, der er med omkring klubben. De har ambitioner om at være med i toppen af dansk håndbold, og det vil jeg gerne bidrage til bliver opfyldt.


– Det er ti år siden, jeg sidst har trænet i byen. Nu passer det med, at jeg kan komme tilbage og bidrage med nogle ting. Nogle gange passer tingene ikke sammen, men det gør det nu.


– Ribe-Esbjerg HH har et meget ambitiøst projekt. Det er også noget af det, man kigger på, når man selv har ambitioner. De samtaler, jeg har haft med folkene bag Ribe-Esbjerg HH, har været meget positive.


– Jeg har i mine ansættelser også deltaget aktivt i ungdomsarbejdet ved at se ungdomskampene og deltage i de unges træning. Ungdomsarbejdet er vigtigt for klubberne, og her passer mine synspunkter godt med REHH’s.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER