Maja Laursen Bjerg

REHH-træner: Vi skal spille en topkamp

Ribe-Esbjerg HH skal spille en pragtkamp, hvis det skal blive til en sejr mod GOG i morgen. Sådan lyder vurderingen fra Claus Uhrenholt, der vil forsøge at bremse gæsternes kontrafase.


Efter et skuffende nederlag mod TM Tønder står Ribe-Esbjerg HH på papiret over for en svær opgave, når holdet i morgen tørner sammen med GOG. Ribe-Esbjerg HH kan med en sejr avancere i tabellen, men det bliver på ingen måde en let opgave mod GOG, forklarer REHH-træner, Claus Uhrenholt


– Vi skal spille en topkamp, hvor det hele skal gå op i en højere enhed, hvis vi skal vinde over GOG. Vi skal ikke give dem for mange kontramål, men det kan ikke lade sig at gøre at fjerne det helt fra deres spil. Vi skal selv have styr på vores afslutningsdel – vi skal lave mål og afslutte ordentligt, siger Claus Uhrenholt til HBOLD.dk.


Det er særligt gæsternes kontrafase, som REHH skal forsøge at dæmme op for, mener Claus Uhrenholt.


– Vi skal lykkes med rigtig mange ting, men først og fremmest skal vi være gode til at afslutte vores angreb ordentligt, så vi kan komme hjem og stå. Så vi undgår den kontrafase, som de er rigtig dygtige til, siger træneren.


Hård kamp om slutspillet


REHH ligger nummer ni i 888 Ligaen med 18 point, mens GOG er på ottendepladsen med 20 point. Flere hold kæmper med om slutspilspladserne, og derfor kan opgøret i morgen blive vigtigt.


– Hvis vi kan få point med fra GOG, ser det stadig fornuftigt ud. Der ligger mange hold og slås, og der er f.eks. ikke ret langt op fra os til HC Midtjylland. Hvis vi vinder kampen, bliver vi samlet i et stort felt, hvor alle har noget på spil i en eller anden forstand, siger Claus Uhrenholt.


REHH og GOG krydser klinger lørdag klokken 16.00.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER