Rasmus Påskesen

Rasmussen: God afslutning betyder ALT

Lars Rasmussen udtaler sig om morgendagens kamp imod Viborg HK.


Imorgen går det løs i Viborg Stadionhal. Det sker når Ringkøbing Håndbold besøger traditionsklubben Viborg HK. Op til kampen har HBOLD.dk talt med Ringkøbings cheftræner Lars Rasmussen.


– Jamen jeg forventer en spændende kamp. Ind til nytår var der kun et hold, der havde taget point fra Viborg, og det var Ringkøbing. Viborg er selvfølgelig kæmpe favoritter, men vi vil gøre alt hvad vi overhovedet kan, og fighte så hårdt vi kan, for at få point med hjem til Ringkøbing, siger Lars Rasmussen og uddyber.


– Vi har jo gået og været noget skuffet over vores sidste kamp mod SK Aarhus, det var en kamp som vi rigtig gerne ville have vundet, men vi har brugt tiden på at se på, hvordan vi kan drille Viborg. Vores spillere er nogle hurtige typer, med fuld fart i benene, mens Viborgs er noget mere fysiske. Line Uno og AG fra Viborg er godt nok også hurtige, men de har også god fysik, og specielt spillere som Line Haugsted og Marie Paule Gnaboyou har en stærk fysik, men vi har nogle ideer til hvordan vi forhåbenligt kan drille dem. Det kræver at vi står super solidt i vores forsvar, og at vi holder vores aftaler. Den skal have fuld gas, og viljen skal lyse så meget ud af spillerne, at der nærmest står mord i øjnene, siger Lars Rasmussen.


Som bekendt er denne sæson Lars Rasmussens sidste som Ringkøbing-træner. Til sommer drager Rasmussen til ungarske Siofok. Om betydningen af at slutte godt af i Ringkøbing siger den dedikerede træner.


– Det betyder ALT, simpelt hen alt, og det må du gerne skrive med stort. Det er det simple svar på spørgsmålet. Det betyder utrolig meget for mig, at slutte godt af i Ringkøbing, og aflevere et stærkt ligahold til min efterfølger. Jeg vil meget gerne kunne se mig selv i øjnene, og kunne sige at jeg har leveret godt som træner i Ringkøbing, og der betyder det meget for mig, at det bliver så godt som muligt. Alle folk i og omkring klubben betyder rigtig meget for mig, så ja, det betyder simpelt hen alt, afsluttede Lars Rasmussen.


Kampen starter lørdag klokken 16:00


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER