Simon Jensen

Jakobsen: Vi taber kampen på fem minutter

HC Midtjyllands Lars Jakobsen, der kom til klubben i løbet af julepausen, fik i gårsdagens udekamp mod Aalborg Håndbold sin officielle debut for midtjyderne. Debuten blev dog langt fra som ventet for bagspilleren, der sammen med sine holdkammerater måtte indkassere et 19-34-nederlag.


I løbet af blot en enkelt dårlig periode i starten af 2. halvleg formåede HC Midtjylland at smide deres chance for to points væk.


Nede 13-16 scorede midtjyderne ikke i lang tid, og da Aalborg samtidigt nettede otte gange i træk i samme periode, blev forspringet for uspiseligt for Lars Jakobsen og kompagni i resten af kampen.


– Vi har perioder hvor der, og det har vi haft de sidste par kampe, ligesom ikke er nogen bundprop i. Vi taber 8-0 eller sådan noget i vores dårlige perioder, og så er kampen næsten slut, fortæller Lars Jakobsen til klubbens hjemmeside.


– Så vi skal have kigget på hvordan vi kan minimere de dårlige perioder, for vi spiller egentlig langt hen af vejen en fin første halvleg, men taber kampen på 5 minutter, fortsætter han.


HC Midtjylland har ikke vundet i ligasammenhæng siden midten af december – og har siden da indkasseret fem nederlag i 888 Ligaen i træk. Næste opgave for midtjyderne venter på tirsdag, når de møder Mors-Thy.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER