Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Simon Jensen

Rhein-Neckar napper smal sejr - og førsteplads

Tyske Rhein-Neckar Löwen med danske Nikolaj Jacobsen i spidsen kæmper en indædt kamp i toppen af Champions League-turneringens gruppe B om førstepladsen i tabellen. Den sikrede tyskerne sig onsdag aften efter en etmålssejr mod hviderussiske Meshkov Brest.


Tidligere har Nikolaj Jacobsen roteret rundt på sit mandskab i forbindelse med disse Champions League-kampe for at kunne opprioritere kampene i den hjemlige Bundesliga.


Det er dog et princip, som danskeren hidtil har formået at balancere godt, idet klubben er med helt fremme i begge turneringer – og efter onsdagens opgør på hjemmebane mod Meshkov Brest har Rhein-Neckar Löwen opnået duksepladsen i deres gruppe.


Sejren over hviderusserne kom i hus efter en nervepirrende og tæt duel, der efter en pauseføring til gæsterne på 12-11 mundede sig ud i en afslutning, hvor hjemmeholdet ikke befandt sig i nogen favorabel position i forhold til at sikre sig sejren og førstepladsen.


Bagude med 22-24 formåede Rhein-Neckar afslutningsvist at score opgørets sidste tre scoringer – signeret af rutinerede Gudjon Valur Sigurdsson og Andy Schmid – og derved vende kampen på hovedet.


Med sejren fører Rhein-Neckar Löwen gruppe B i Champions League-gruppespillet – og dét med henholdsvis ét, tre og fire points ned til Vardar Skopje, Vive Kielce og Pick Szeged, der alle har spillet en kamp færre end tyskerne.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER