Simon Jensen

Paris ude af den franske pokalturnering

Det stjernespækkede PSG Handball var onsdag aften i aktion i den franske pokalturnering mod én af klubbens få onde, franske ånder, Montpellier. De undertippede gæster hentede nemlig en ny sejr mod giganterne fra hovedstaden via cifrene 34-28.

Den franske pokalturnerings 1/8-finaler blev skudt i gang med noget af et opgør mellem to af Frankrigs absolut stærkeste og bedste mandskaber, PSG Handball og Montpellier.

Underdogsene fra Montpellier skulle endda lide den tort at drage til hovedstaden for at spille onsdagens pokalopgør – men det skulle vise sig, at hjemmebanefordelen ikke kunne give pariserne den nødvendige overhånd i duellen.

Således lagde Montpellier hårdt fra land og bragte sig foran med både 6-4 og 7-5 – men en stærk Paris-periode vendte opgøret på hovedet og sendte føringen på værternes hænder.

Ved pausen var stillingen imidlertid vendt igen, og via pauseføringen på 16-14 startede Montpellier således med et godt udgangspunkt inden de sidste og potentielt afgørende 30 minutter.

PSG hentede dog hurtigt tomålsføringen, og herefter fulgtes de to mandskaber ad til 22-22 et kvarter før den ordinære spilletids udløb.

Montpellier satte dog scoringsfrekvensen op i de sidste 15 minutter og nettede 12 gange i kampens sidste fjerdedel. Det kunne pariserne ikke hamle op med, og derfor tabte de pokalopgøret med 28-34.

Mikkel Hansen var til opgøret blevet sin sygdom – som holdt ham ude af søndagens Flensburg-Handewitt-duel – kvit og kvitterede med en enkelt scoring. Henrik Møllgaard bidrog lige så i angrebsenden med sine to mål.