Simon Jensen

Aggefors og Aalborg pillede pynten af HCM

Aftenens opgør mellem 888 Ligaens førerhold Aalborg Håndbold og det ambitiøse midterhold fra HC Midtjylland var tæt indtil pausen, hvorefter nordjyderne massakrerede midtjyderne i 2. halvleg. 34-19 lød de knusende cifre på ved slutfløjt.

De EHF Cup-aktuelle HC Midtjylland skulle her til aften på en svær opgave på én af Danmarks sværeste hårdeste udebaner i Aalborg – men fra startfløjtet var det ikke noget, der umiddelbart kyste gæsterne.

Således lagde HC Midtjylland hårdt ud og bragte sig i front med 4-2 efter fem minutters spil – og var også senere foran både 6-4, 8-6 og 9-7. Først herefter kunne Aalborg bringe balance på måltavlen ved 10-10 og også senere kort inden pausen sende sig i front med både tre og fire scoringer.

HCM holdt dog den aalborgensiske pauseføring på tre mål, 16-13, men efter pausen gik det imidlertid helt galt for gæsterne. Bagude med 13-16 scorede udeholdet ikke i lidt over ni minutter – og da Aalborg samtidigt nettede otte gange i den modsatte ende i samme periode, havde kampen reelt fundet sin afgørelse der.

Fra 24-13 blev det blot en omgang målbytteri i resten af opgørets resterende 20 minutter – og det udnyttede hjemmeholdet afslutningsvis til at sætte trumf på en flot 2. halvleg ved at lægge yderligere alen til deres føring.

Aalborg Håndbold scorede opgørets tre sidste mål og sluttede derfor med en sejr på 34-19 – stærkt understøttet af en velspillende Mikael Aggefors i hjemmeholdets mål.