Patrick Andersen

Ribe-Esbjerg henter backtalent i Tønder

Ribe-Esbjerg HH har igen skrevet kontrakt med et af dansk håndbolds store talenter. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.


Det er 19-årige Nikolaj Enderleit, der har skrevet en tre-årig kontrakt med REHH. Nikolaj Enderleit er venstrehåndet og primært højre back. Han har en fortid i KIF Kolding København og senest TM Tønder.


– Nikolaj er et rigtigt stort talent, og han har allerede ligaerfaring fra KIF Kolding København og TM Tønder. Han er desuden førstevalg som højre back på ungdomslandsholdet, siger sportschef og cheftræner Claus Uhrenholt, Ribe-Esbjerg HH, der er meget glad for, at det er lykkedes at skrive kontrakt med Nikolaj


– Nikolaj er noget så sjældent som tovejsspiller. Det er en kontrakt, vi er rigtig godt tilfreds med. Vi håber sammen med Nikolaj at kunne fortsætte hans udvikling, så han bliver en stor profil i ligaen, og hans tilgang kommer til at styrke vores bredde med Morten Nyberg og Nikolaj til at dække højre back ind fra næste sæson.


– Det er i tråd med vores strategi gående ud på at have nogle erfarne spillere og nogle unge talenter til at udvikle sig på de samme positioner, og Nikolaj vil falde godt ind i vores trup. Han skal sammen med de andre spillere være med til at bringe os det næste skridt, så vi kan blive et etableret top otte hold i ligaen.


– Nikolaj er en spiller, vi har holdt øje med over længere tid, så vi er godt tilfredse med, at det er lykkedes at få så god en venstrehåndsspiller til klubben. Det sender signaler om, at REHH bliver taget alvorligt, når vi kan hente dygtige spillere som eksempelvis Tim Winkler og Nikolaj Enderleit samt beholde vores egne unge talenter som eksempelvis Jacob Holm og Pelle Schilling. Vi må gøre noget rigtigt, konstaterer Claus Uhrenholt.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER