Simon Jensen

Randers holder liv i slutspilsdrømmen

For Randers HK lignede slutspillet for blot tre runder siden ren utopi og blot et drømmescenarie. Ryan Zinglersens tropper har efterfølgende med tre sejre på stribe – inklusiv aftenens ditto mod oprykkerne fra Skanderborg – spillet sig tættere på det forjættede land.

Med ti points for 15 runders kampe lignede det ikke, at Randers HK skulle være et slutspilsaktuelt mandskab, når dette sættes i gang i løbet af foråret.

Imidlertid har tre sejre – først over TTH Holstebro, siden over Odense Håndbold og i aften mod Skanderborg – betydet, at kronjyderne er kravlet tættere på den slutspilsgivende sjetteplads.

Aftenens Randers-sejr mod Skanderborg kom i hus på baggrund af en stærk 2. halvleg, som Randers-holdet vandt med ti mål, 17-7.

Via en pausestilling på 17-14 bragte hjemmeholdet sig i løbet af 12 minutter foran med syv scoringer, 23-16, og herefter så værterne sig ikke tilbage.

Randers-spillerne sørgede i de sidste omtrent 20 minutter selv for at supplere måltavlen med yderligere 11 scoringer – og da de samtidigt holdt gæsterne fra Skanderborg på sølle fem pinde i den tilsvarende tidsperiode, kunne Ryan Zinglersen med sit mandskab notere sig en sejr på 34-21.

Dette resultat giver en stilling i Primo Tours Ligaen, der arter sig således.