Simon Jensen

Nordsjælland konsoliderer sig i toppen

Nordsjælland Håndbold ligner mere og mere et nyt ligahold efter sommerpausen. Onsdag aften slog nordsjællænderne overlegent HØJ med de knusende cifre 32-19.

Efter sidste uges vigtige og relativt komfortable sejr mod konkurrenterne fra Skive fH rykkede ligaoprykningen for alvor tæt på for Ian Marko Fogs mandskab.

Således øgede nordsjællænderne med netop den sejr forspringet til de to forfølgere fra TMS Ringsted og Skive fH til henholdsvis fem og seks points – og det blot med syv runder og dermed 14 points tilbage at spille om i herrernes 1. division.

Her til aften stod menuen for Nordsjælland Håndbold så på et lokalopgør med HØJ, der kom ind til opgøret med et stort nederlag mod Fredericia i bagagen – og et lignende fik sjællænderne med sig fra Frederiksborg-hallen.

Bagude med 1-8 allerede efter lidt over ti minutters spil så det tidligt sort ud for gæsterne fra HØJ – og som 1. halvleg skred frem, ændrede billedet sig ikke synderligt.

Således havde Nordsjælland allerede her bragt sig i front med 11 overskydende scoringer, 17-6, og derfor blev 2. halvleg også blot spillet for at finde en størrelse på værternes sejr – og ikke for at spille om udfaldet af kampen.

Den rent sjællandske duel sluttede med en 13-målssejr til tabellens førerhold – og de fører nu rækken med syv og otte points til de nærmeste forfølgere, der dog besidder en kamp i baghånden.