Mors-Thy besejrede BSV efter vild 2. halvleg

Mors-Thy Håndbold spillede sig onsdag på femtepladsen i 888ligaen, da de hjemme på Bette Balkan vandt med 30-27 mod Bjerringbro-Silkeborg.

Mors-Thy var inden dagens opgør ubesejret i de seneste syv kampe og det spor fortsatte de i mod BSV i indledningen af kampen.

6-4 var stillingen til hjemmeholdet efter ti minutters spil mod BSV, der til dagens opgør var uden Johan Hansen og sygdomsramte Sebastian Skube.

BSV kom dog for alvor i gang i de sidste 20 minutter af første halvleg og gik til pause foran med 13-17. Det skyldes ikke mindst, at Mors-Thy efter første halvleg var noteret for 0 redninger.

I anden halvlegs indledning nåede BSV-føringen op på 14-19, men så begyndte Kasper Larsen at finde storspillet frem i målet, samtidig med særligt Marcus Dahlin skød med skarpt i angrebet.

Med 17 minutter tilbage af opgøret reducerede Mors-Thy til 20-21, men efterfølgende løb hjemmeholdet ind i en måltørke, hvilket gjorde BSV kom på 20-23 med 13 minutter igen.

Da der resterede otte minutter begyndte det for alvor at koge i Nykøbing Mors. Hjemmeholdet lugtede blod og fik udlignet til 25-25.

I de sidste minutter af kampen diskede Kasper Larsen op med flere store redninger, hvilket var med til at give Mors-Thy en sejr på 30-27.