Simon Jensen

FC Midtjylland holder fast i imponerende hjemmeform

De danske vicemestre fra FC Midtjylland har ikke tabt på hjemmebanen i Ikast siden marts sidste år, og de forsvarende mestre fra Team Esbjerg formåede ikke at ændre denne statistik denne aften, da de tabte med 25-27.

Seneste mandskab, der hentede en sejr mens FC Midtjylland agerede værter, var rent faktisk Team Esbjerg, da de for snart et år siden vandt med aftenens identiske cifre – blot i omvendt rækkefølge.

Aftenens opgør startede og fortsatte siden meget jævnbyrdigt og tæt – således kunne ingen af holdene etablere bare én tomålsføring inden for kampens første 20 minutter.

Det blev hjemmebaneholdet, der blev det første hold med en tomålsføring på hånden ved 12-10, men blot nogle få minutter senere havde Team Esbjerg både indhentet og overhalet det til egen fordel, 13-12.

Ved pausen var føringen igen på midtjyske hænder – og det fortsatte den med at være resten af opgøret. Via 16-14 blev det 20-17, inden Team Esbjerg ad flere omgange bragte sig inden for både to- og ét-målsafstand.

Det blev dog kun ved lige ved og næsten for vestjyderne, der måtte indkassere det fjerde indbyrdes nederlag i sæsonen mod hunulvene fra Midtjylland.