Miklas Ravn Campbell

Odense kræver omkamp mod Randers

Fredag aften tabte Odense på hjemmebane 21-22 til Randers i en yderst hæsblæsende kamp. Klubben mener, at der er sket regelbrud, og de har nu nedlagt protest.


Odense Håndbold var fredag meget tæt på at fuldføre et comeback i kampen mod Randers. De var undervejs bagude med 4 mål. Men til slut fik de hentet ind på Randers. Desværre for Odense formåede de ikke at få point med hjem. Men det mener hjemmeholdet, at der er en bestemt grund til.


I kampens allersidste sekunder er Odense bagude med et enkelt mål. Randers er på bolden, men dommeren vælger at fløjte for en teknisk fejl fra Randers´ side. Det betød, at hjemmeholdet havde bolden til sidst. Hjemmeholdets Maria Adler tager frikastet og forsøger at finde en helt fri Jessica Quintino.


Men udeholdets Camilla Dalby forhindrer dette i at ske, da hun springer ind foran bolden, og får afværget en fri chance til Odense.


Men Jan Pytlick og Odense mener, at Dalby ikke er de 3 meter væk, som man skal være. Dette fik Pytlick til at løbe ind på banen og konfrontere dommerparret umiddelbart efter slutfløjtet.


”Hvis man ser situationen på video, så ligger vores højrefløj fuldstændig alene på Randers’ banehalvdel. Der skulle vores spiller og reelt bare have kunnet kaste bolden op til en fri spiller, det blev hun så forhindret i. Det er derfor, vi har nedlagt protest”, siger Jan Pytlick til TV 2 SPORT.


Dommernes fløjte forblev tavs, og det er det, som Odense indlægger deres protest imod. De mener klart, at der er sket regelbrud. De mener, at der et sket et kampafgørende regelbrud, og derfor kræver de omkamp.


”Nu har vi nedlagt protesten, fordi der er sket en fejl. Det er jo et reglementbrud, der er sket, og det håber jeg da også, at dem, der skal tage stilling til den protest, vil forholde sig til”, udtaler Jan Pytlick


Hvis Odense ender med at få medhold i protesten, så vil det betyde, at kampen skal spilles om. Og hvis det sker, så har Odense mulighed for at få uhyre vigtige point i kampen om slutspilspladserne.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER