Miklas Ravn Campbell

Landsholdsspiller skifter til Rhein-Neckar Löwen

Den tyske landsholdsstreg Jannik Kohlbacher skifter til den tyske mesterklub, Rhein-Neckar Löwen.


Nikolaj Jakobsens måtte tidligere på måneden sande, at han ville miste Hendrik Pekeler, der ville hjem til Kiel igen. Derfor har han været på udkig efter en erstatning. Den erstatning har klubben nu offentliggjort på deres hjemmeside.


Det bliver en anden tysk landsholdsspiller, der tager over for Pekeler. Det bliver Jannik Kohlbacher, der var en del af det tyske landshold ved slutrunden i Frankrig.


Det har ikke lykkedes klubben, at få ham fri af sin kontrakt med HSG Wetzlar fra efter sæsonen. Derfor bliver han først en del af truppen efter kontraktudløb med Wetzlar i sommeren 2018. Han har underskrevet en kontrakt, der har udløb i 2021.


“Jeg vil med skiftet til Rhein-Neckar fuldføre tage det næste skridt i min karriere. Jeg ser frem til at flytte til en absolut topklub i Bundesligaen, og fremover kunne spille med om det tyske mesterskab”, udtaler Kohlbacher til klubbens hjemmeside.


Kohlbacher er kun 21 år, og har været en del af det tyske landshold siden 2015. Han er en spiller, som Nikolaj Jacobsen ifølge klubbens hjemmeside er meget glad for at få tilknyttet Rhein-Neckar Löwen.


Stregspilleren ligger lige nu nummer 7 i Bundesligaen. Men kan med skiftet se frem til at være med i den absolutte top af Bundesligaen.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER