Patrick Andersen

BSV-profil alvorlig skadet: Ude resten af 2017

Bjerringbro-Silkeborg må undvære højrefløjen Johan Hansen i resten af år 2017. Det oplyser midtjyderne i en pressemeddelelse.


Johan Hansen er mandag blevet scannet, og dommen er den værst tænkelige. Han er korsbåndsskadet og må sidde udenfor i resten af år 2017.


Bjerringbro-Silkeborgs højre fløj pådrog sig skaden i lørdagens kamp i VELUX EHF Champions League mod polske Wisla Plock. Han bragte han Bjerringbro-Silkeborg foran med 17-14 men blev altså i samme sekvens slemt skadet i knæet.


– Vi er jo først og fremmest kede af det på Johans vegne. Udover at være et usædvanligt stort talent er han en fantastisk positiv person, som hver dag arbejder på at blive bedre. Det er trist, at hans gode udvikling nu bliver sat tilbage, siger Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen.


Johan Hansen skal opereres hurtigst muligt, og herefter venter en længere periode med genoptræning. Det er en af de store profiler, som de danske mestre må undvære.


– Johan Hansen er en nøglespiller for os. Han havde store aktier i vores DM-guld i sidste sæson, og han har i denne sæson været en central- og vigtig spiller i, at vi blandt andet har kunne levere store præstationer i VELUX EHF Champions League i efteråret, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen, der får svært ved at erstatte Johan Hansen.


– Vi er i gang med at finde løsningerne internt. Vi har vores unge Rasmus Kier, som nu vil få en større rolle, og så har vi også tidligere haft gode erfaringer med at spille med to stregspillere og med at spille med to højre backs. Det er nogle af de løsninger, som vi nu må arbejde med.


Johan Hansen er 22 år og fik allerede i år 2015 debut på Danmarks A-landshold. I efteråret forlængede han sin kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg til år 2021.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER