Patrick Andersen

Tønder vandt lokalopgør

TM Tønder vandt lokalopgøret mod Ribe-Esbjerg med 20-25.

Tønder kom klart bedst fra start i lokalopgøret i Ribe Fritidscenter, hvor de kom foran med 2-5efter 12 minutter. Tre Ribe-Esbjerg-scoringer i træk fik dog hjemmeholdet i gang.

Efter at have fulgtes ad til 7-7 trak Tønder igen fra og endte med at gå til pause foran 10-14.

Fem minutter inde i anden halvleg fik Ribe-Esbjerg reduceret til 14-15 men det var det tætteste de kom på Tønder i resten af kampen.

Sønderjyderne svarede igen og var med 17 minutter igen foran 15-20. Ribe-Esbjerg kom eftefølgende flere gange på minus tre, men tættere på kom de ike. Det skyldtes ikke minds, at Ribe-Esbjerg misbrugte tre straffeksat i de sidste 11 minutter af opgøret.

Samtidig holdte Tønder hovedet koldt, hvilket gjorde, at de endte med at vinde kampen 20-25.