Miklas Ravn Campbell

NFH vinder gyser i Holstebro

TTH Holstebro tog mandag aften hjemme imod Nykøbing Falster Håndbold. Det var en kamp som gæsterne afgjorde til sidst i kampen. NFH vandt 27-29.

Gråkjær Arena dannede til aften rammerne for et opgør mellem TTH Holstebro og NFH i Primo Tours Ligaen. De to hold fulgtes ad hele kampen, og den blev afgjort grundet et comeback i kampens sidse fase.

Det var en meget lige start på aftenens kamp, og de to hold skiftedes hele 1.halvleg til at være i front. Det var to defensiver, som stod utrolig fint i første halvleg, hvilket også afspejlede sig i antallet af scorede mål i 1. halvleg.

Ingen af de to hold fik for alvor momentum i de første 30 minutter. Derfor var den største forskel mellem de to hold i 1. halvleg på maksimalt 2 mål. De to hold gik meget fortjent til pause med stillingen 12-12.

2.halvleg fortsatte lige så jævnbyrdig, som den forrige halvleg. Dog havde de to hold i pausen ændret lidt på deres angrebsspil, og kom derfor lettere til chancer. Men da dette gjaldt både TTH og NFH, så kunne ingen af holdene komme komfortabelt foran.

Med 10 minutter igen var TTH foran 26-24, og de lignede her det bedste bud på en vinder af kampen. Men så svarede NFH igen, og de gjorde det svært for TTH Holstebro i begge ender af banen.

NFH lavede 4 mål i træk, og pludselig var de foran med to mål kort før slutfløjtet. Det kunne TTH ikke hente. Dermed udeblev overraskelsen, og NFH vandt kampen med 27-29.

TTH Holstebro, der eller godt kunne have brugt de to point i deres kamp om overlevelse i rækken, må fortsat nøjes med den 10.plads, som betyder at man skal i nedrykningsspillet.

NFH fik samtidig to uhyre point i deres kamp om en plads i slutspillet om det danske mesterskab.