Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Simon Jensen

Snapchat-takeover: Frederikshavn-streg har styringen

På HBOLD.dks Snapchat-konto har vi både onsdag og fredag gennemført en såkaldt takeover for at give vores læsere et unikt indblik i elitehåndboldspillernes forberedelser til deres kampe. I dag er turen kommet til Frederikshavns Søren Vestergaard Jensen.


Onsdag var det Christian Jensen fra Aalborg Håndbold, der viste sin hver- og kampdag frem inden sin og holdets svære udekamp i Gudme mod GOG.


Fredag tog Snapchat-kontoen så turen østpå til hovedstadsområdet, da HIKs Jeppe Hammervig overtog tøjlerne. Her kom man blandt andet med HIK-playmakeren på restaurant og til optaktsfasen til lokalbraget mod Ajax København.


I dag drager Snapchat-kontoen så på langfart, når nordjyske Frederikshavn skal på en bustur på tværs af landet – nærmere betegnet Maribo på Lolland. Her møder frederikshavnerne nemlig Team Sydhavsøerne.


Så følg med på HBOLD.dks Snapchat-konto i løbet af dagen – så åbner Søren Vestergaard Jensen op for, hvordan nordjyderne fordriver tiden på en kampdag.


Alt du skal gøre er at tilføje HBOLD.dk på Snapchat – og hvis du endnu ikke har gjort dette og er i tvivl om, hvordan man bærer sig af med at få det gjort, er det blot at følge denne guide.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER