Rasmus Påskesen

Nørgaard: Vi viste fight og vilje

Ann Grete Nørgaard udtaler sig om kampen igår imellem VHK og Team Esbjerg


Team Esbjerg var igår på besøg i Viborg Stadionhal til en kamp imod traditionsklubben Viborg HK. Mesterholdet fra Esbjerg tabte med cifrene 25-23. Dagen efter har HBOLD.dk talt med Viborg-profilen Ann Grete Nørgaard.


– Det var en rigtig hård og vild kamp, og det var virkelig fedt at vinde. Jeg syntes at vi viste rigtig meget fight og vilje i kampen, og vi søgte virkelig chancerne og marginalerne, og jeg tror at det var med til at give os en rigtig god sejr, lyder det fra en glad Ann Grete Nørgaard.


HBOLD.dk spurgte endvidere fløjspilleren, om hvilke dele af spillet, hun syntes lykkedes særligt godt for VHK.


–  Jeg syntes at de ændringer vi forsøgte at lave i vores forsvarsspil fungerede rigtig godt. Det var selvfølgelig ikke altid at det lykkedes ligegodt, men langt hen af vejen formåede vi at holde aftalerne i defensiven, og det fungerede godt for os, siger Ann Grete Nørgaard.


En stor del af oplevelsen af en håndboldkamp, ligger ud over spillet på banen, også i stemningen på tilskuerrækkerne. Om kulissen i hallen siger Ann Grete Nørgaard.


– Jeg snakkede lige med nogle af pigerne om det tidligere idag, og jeg tror at vi alle syntes at der var en helt vild fed og intens stemning i hallen. Man kunne virkelig mærke publikum, så det var en rigtig fed kamp at spille, afsluttede Ann Grete Nørgaard.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER