Lemvig tæt på at sætte sikker sejr over styr

I slutminutterne var Lemvig-Thyborøn Håndbold ved at komme i uventede problemer mod Otterup HK, som de dog endte med at besejre 26-25.

De to hold fulgtes ad indtil stillingen 4-4 efter lidt over syv minutters spil, men fra stillingen 6-5 trak Lemvig fra og lavede kampens næste fem mål.

Det dannede grobund for en pauseføring på 16-12 til Lemvig, der kunne se Otterup score første halvlegs sidste to mål.

Anden halvleg lagde Lemvig ud med to scoringer i træk, men Otterup lagde sig ikke ned og fik reduceret til 20-19 med et kvarter igen.

Det gav et wake-up-call til Lemvig der fik gang i angrebsmaskinen igen og kom foran 25-21 med syv minutter tilbage af opgøret, men gummiarme i slutminutterne gjorde, at opgøret nær var blevet spændende.

Med lidt over et minut tilbage af opgøret ifk Otterups Mathias Jensen reduceret til 26-25, men det endte med at blive kampens scoring og Lemvig løb derfor med de to point. Det gør, at nordvestjyderne nu er fire point foran Otterup, der er på tiendepladsen.