Patrick Andersen

HCM gik ned med flaget mod spaniere

HC Midtjylland gik til pause foran mod spanske BM Granollers, men endtre med at indkassere et nederlag på 34-32 i EHF Cup-gruppespillet.

HC Midtjylland var søndag aften i kamp mod spanske Granollers på udebane, og HCM udnyttede den spanske gæstfri til at komme foran med 9-12 midtvejs i første halvleg.

Granollers vågnede dog op fra deres siesta og afværgede den danske storm og fik udlignet til 15-15 inden det lykkedes HCM at gå til pause foran med 19-20.

I anden halvlegs begyndelse kom HC Midtjylland foran 22-25, men en god spansk periode fik hjemmeholdet på 27-25 og trods hård midtjysk fight endte det med et nederlag på 34-32.

Dermed er HC Midtjylland noteret for to point på tredjepladsen i gruppe B i EHF Cup-gruppespillet. Gruppen toppes af Frisch Auf Göppingen, som midtjyderne møder d. 4. marts.