Frederikshavn overraskede mod TSØ

Frederikshavn FI tog en stor skalp på udebane mod Team Sydhavsøerne, som de besejrede 21-22.

Team Sydhavsøerne startede bedst hjemme i BorderShop Arena, hvor de kom foran 5-3 efter ti minutters spil.

Som første halvleg skred frem, kom Frederikshavn bedremed. Det var ikke mindst grundet keeperen Frederik Torp, der fandt storspillet frem og var en af årsagerne til, at Frederikshavn kom foranmed 7-10 efter 20 minutter.

Det lykkedes dog ikke de nordjyske gæster at score mere i første halvleg, hvilket gjorde TSØ fik reduceret til pausestillingen 9-10.

Anden halvleg var en tæt affære, hvor holdene fulgtes ad til stillingen 18-18 med ti minutter igen, men så fik Frederikshavn momentum og kom på 18-21.

Med knap et minut ige reducerede Martin Vilstrup til 21-22, men der blev ikke scoret mere i kampen, hvilket gjorde frederikshavnerne vandt opgøret.

Frederikshavn kravler med de to point op på 11. pladsen, men Team Sydhavsøerne forbliver på femtepladsen á point med Fredericia.