Rasmus Påskesen

VHK slog mestrene fra Esbjerg.

Viborg vandt 25-23 over Team Esbjerg

Der var på forhånd lagt op til et brag af en håndboldkamp forud for kampen mellem mestrene fra Esbjerg, og traditionsklubben Viborg HK.

Allan Heine havde på forhånd lovet 120 kilometer i timen fra starten af, og på dagen hvor klub-legenden Rikke Skov havde bebuddet sit karriere-stop, blev der drama for alle pengene i Viborg Stadionhal.

Viborgs Marie Paule Gnaboyou scorede kampens første mål, skarpt efterfulgt af Esbjergs Vilde Mortensen Ingstad. De 2 klubber spillede tæt indtil pausen, hvor stillingen var 15-13 i VHK favør.

2.halvleg startede med et straffe-mål fra Esbjergs Jenny Alm, Hvor efter VHK-fløjen Amalie Grøn satte en scoring ind.

ingen af de 2 klubber formåede for alvor at lægge afstand til hinanden, og publikum blev forkælet med masser af drama.

kampen sluttede 25-23 til Viborg HK.