Patrick Andersen

Skanderborg satte stor føring over styr

Skanderborg havde Mors-Thy nede i sækken i første halvleg, men formøblede deres føring og opgøret mellem de to hold endte i stedet 25-25.


Skanderborg kæmper en brag kamp for at spille sig fri af play-off-kampe i bunden af 888ligaen, mens Mors-Thy kæmper med næb og klør for at komme i slutspillet.


Der var derfor meget på spil på fælleden, hvor de to hold mødtes lørdag eftermiddag. Opgøret startede Skanderborg klart bedst og efter 23 minutter var værterne i front med 13-7.


Mors-Thy fik dog kæmpet sig stille og roligt tilbage i opgøret. På et frikast efter tid lykkedes det Marcus Dahlin at reducere til pausestillingen 14-10.


I anden halvleg fortsatte Mors deres comeback. Med 16 minutter igen var stillingen 20-17 til hjemmeholdet, men tre scoringer i træk fra Mors-Thy bragte balance i regnskabet og dermed var der lagt op til en spændende afslutning på opgøret.


Med knap to minutter igen lykkedes det Mors-Thy at komme foran 24-25, hvilket var første gang, at gæsterne kom foran siden stillingen 0-1. Kasper Irming udlignede dog til 25-25 med halvandet minut igen, og det endte med at blive kampens sidste mål, hvorfor kampen endte uafgjort.


Resultatet betyder, at Mors-Thy kan blive overhalet af Ribe-Esbjerg på ottendepladsen, hvis sydvestjyderne vinder over mandagens opgør mod TM Tønder. Skanderborg har med det ene point nu tre point op til Århus på 11. pladsen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER