Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Miklas Ravn Campbell

Sand Viborg-legende indstiller karrieren

Det store Viborg og landsholdsikon, Rikke Skov, har valgt at indstille sin karriere som aktiv.


Hun debuterede i den grønne Viborg-trøje tilbage i 1998. I dag, 18 år senere, har Rikke Skov valgt at lægge skoene på hylden.


Hun har været at finde i Viborg næsten hele sin karriere. Hun var kun lige et par måneder i Team Tvis Holstebro, hvor hun skulle genoptræne sin skulder.


Rikke Skov har spillet så mange kampe for Viborg, at hverken hende selv eller klubben er sikre på det præcise antal kampe. Viborg HK´s bedste bud er 648 kampe. Så der er altså ingen tvivl om, at det er en sand klublegende, der sætter håndboldskoene på hylden.


Venstrebacken har vundet næsten alt man kan vinde på klub plan, hvor det er blevet til både danske mesterskaber, pokaltitler, EHF Cup guld, og hele 3 gange har hun vundet Champions League med Viborg.


Hun har igennem en årrække været en del af det danske landshold. Hun spillede 152 kampe for Danmark og var i 2004 med til at vinde OL-guld.


Rikke Skov blev i 2015 gravid, og var på daværende tidspunkt egentlig ret sikker på, at hun skulle tilbage på håndboldbanen. Men det har nu ændret sig, og Rikke Skov er færdig som professionel håndboldspiller.


Viborg spiller i dag kl.16:10 mod Team Esbjerg, og i den anledning siger Rikke Skov farvel til spillere, fans og TV.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER