Nordsjælland vandt topbrag

Nordsjælland Håndbold vandt topbraget mod Skive fH i herrernes 1. division med 25-30.

Holdene fulgtes ad i kampens indledning med skiftende føringer. Efter 14 minutter var Skive i front med 7-5, men Nordsjælland fik kæmpet sig tilbage. Fire scoringer i træk bragte Nordsjælland foran 9-12 efter 24 minutters spil.

Ved pausen var Nordsjælland ligeledes foran med tre mål, da måltavlen viste 11-14 i gæsternes favør efter første halvleg. I starten af anden halvleg satte Nordsjælland for alvor trumf på og kom foran med 11-17, hvilket reelt set lukkede opgøret.

Det tætteste Skive kom på resten af kampen var ved stillingen 18-21, men Nordsjælland trak atter fra og vandt opgøret med 24-29. Dermed har Nordsjælland fem point ned til TMS Ringsted på andenpladsen.