Miklas Ravn Campbell

København Håndbold vinder trodset blandet start

Skanderborg tog i dag på hjemmebane imod København Håndbold i en kamp gæsterne vandt 22-27-

I Primo Tours Ligaen var dagens tidlige kamp et opgør mellem bundholdet fra Skanderborg og topholdet fra København. Inden kampen forventede man en stensikker udesejr, men sådan ville Skanderborg det ikke, og de formåede at presse København Håndbold i store dele af kampen.

Hjemmehold kom, noget overraskende, bedst fra start i kampen, og de var efter 12 minutters spil foran 7-4.

Skanderborg holdte føringen til der var spillet 20 minutter. Her stod kampen 10-7, men så vågnede københavnerne op. De viste i slutningen forskellen på top og bund i Primo Tours ligaen. Pausestillingen lød nemlig på 11-13. De vandt dermed 1.halvleg sidste 10 minutter med 1-6, og Skanderborg ellers så fine start var nu hentet.

I de første af 2.halvleg holdt Skanderborg fast i København, og de var oppe på 14-15. Men igen skiftede gæsterne gear og trak fra hjemmeholdet. Med et kvarter tilbage af kampen var stilling 14-21, og kampen havde nu mistet pusten.

Det overraskende comeback udeblev, og gæsterne kunne sikkert lukke kampen. Københavnerne vandt 22-27 og er nu på 2-pladsen i ligaen. De har overhalet Viborg HK, som har en kamp senere i dag mod Esbjerg, og derved kan viborgenserne tage 2.pladsen tilbage igen.