Rasmus Påskesen

Heine: 120 km i timen fra start

Allan Heine udtaler sig om kampen mellem VHK og Team Esbjerg senere idag.


klokken 16:10 idag tager Viborg HK imod de forsvarende mestre fra Team Esbjerg. Fredag fik Hbold.dk en snak med Viborgs cheftræner Allan Heine. Om den kamp der venter siger han.


– Det bliver jo en kamp imellem to hold, der på det seneste har haft lidt svært ved for alvor at finde melodien, så jeg forventer to hold, der kommer med 120 km i timen fra start, og som vil gøre alt for at vinde, lyder det fra Heine.


VHK kan med en sejr holde fast i 2.pladsen, og bringe klubben endnu tættere på at sikre slutspilsdeltagelsen. Viborg HK har i 2017 haft svingende resultater, og om det som VHK skal lykkedes med idag siger Allan Heine.


–  For os handler det meget om at vi skal stå mere solidt og sikkert i defensive, og lave mindre fejl. Vores defensive præstationer har svinget en del, og det skal vi forbedre, siger Allan Heine.


Om den modstander som Heines tropper står over for siger han.


–  Team Esbjerg er forsvarende DM-Guldvindere, og godt nok har de svinget en del,  men i sidste weekend spillede de nærmest lige op mod de forsvarende Champions League vindere, så det er et rigtig stærkt hold vi møder, og vi skal spille op til vores bedste for at slå dem, afsluttede Heine.


kampen starter 16:10 i Viborg Stadionhal.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER