FHK løb HØJ over ende

Fredericia Håndboldklub vandt sikkert med 22-33 på udebane mod HØJ.

Anført af rutinerede Rasmus Søby i kampens indledning kom FHK foran 2-5. I det meste af første halvleg var FHK i front med mellem 2-3 mål, men rutinerede Peter Nørklit i HØJ-målet sørgede for, at gæsterne ikke trak yderligere fra.

I slutningen af første halvleg kom HØJ bedre med. I første halvlegs sidste sekund scorede Kenneth Olsen til 12-13 og et par hurtige mål i træk i anden halvleg bragte HØJ foran første gang i kampen ved stillingen 14-13. Det blev også hjemmeholdets eneste føring i opgøret.

FHK satte Jimmi Andersen ind i målet og han begyndte straks at lukke af og kom tilmed selv på måltavlen, da han gjorde det til 17-23 med et kvarters tid tilbage af opgøret.

I den anden ende af banen var det Rune Andersen, der gik forrest for gæsterne med sine i alt ti mål, som også gjorde han blev kampens topscorer.

Med tre minutter igen igen reducerede Danni Jørgensen til 22-28, men det blev HØJ’s sidste mål og da FHK samtidig buldrede videre endte det med en udesejr på 22-33.