Snapchat-takeover: Følg HIK-fløj før københavnsk lokalopgør

1. division - Herrer
6760_srcset-

HBOLD.dk har i efterhånden noget tid været at finde på Snapchat, og det udnyttede vi onsdag til at følge Christian Jensen fra Aalborg Håndbold. I dag bevæger vi os en række ned, idet vi har givet HIKs Jeppe Hammervig frie tøjler til at inddrage jer læsere i sin opladning til aftenens lokalopgør mod Ajax København.

HIK-herrerne i 1. division har i deres to seneste kampe hentet tillige to vigtige sejre mod deres direkte konkurrenter i bunden af tabellen. Først blev Frederikshavn nedlagt med to pinde, inden SUS Nyborg måtte indkassere en gedigen lussing af et timålsnederlag.

Derfor er der lagt i ovnen til et tæt og intenst lokalbrag, når HIK tager imod Ajax København i aftenens eneste opgør i herrernes 1. division.

Mens HIK har hentet fire ud af fire mulige points i deres seneste to kampe, har aftenens gæster imidlertid ikke tabt i fire kampe – eller ikke siden 13. januar.

Det ligner derfor to mandskaber, der efterhånden har fundet melodien – og det kan derfor blive en yderst interessant og nervepirrende duel, der kommer til at udspille sig i Maglegårdshallen i Hellerup denne aften.

Jeppe Hammervig fra HIK vil samtidigt gøre et ihærdigt forsøg på at sikre HBOLD.dks læsere den optimale optakt til kampen, når han rapporterer fra sin egen opladning til et formodentligt spændende opgør.

Alt du skal gøre er at tilføje HBOLD.dk på Snapchat – og hvis du endnu ikke har gjort dette og er i tvivl om, hvordan man bærer sig af med at få det gjort, er det blot at følge denne guide.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu