Skjern-talent rykker mod Sønderjylland

888 Ligaen
Bergholt

Den mangeårige Skjern-spiller, men stadigt unge talent, Emil Bergholt vil ikke længere være at finde i den grønne trøje i næste sæson – det meddelte Skjern Håndbold i går. Nu har stregspilleren imidlertid fundet sin nye klub.

Det bliver nemlig TM Tønder, der fra den kommende sæson får glæde af Emil Bergholt, der altså hermed siger farvel efter en lang årrække i både Skjerns ungdoms- og seniorafdeling.

Jeg har valgt TM Tønder fordi jeg ønsker en større rolle i kampene, hvilket jeg føler jeg får i TMT. Derefter føler jeg også at det er næste skridt i min udvikling og at jeg glæder mig til at komme til en klub der tror på unge spillere, fortæller Emil Bergholt til klubbens hjemmeside.

Den 19-årige U-landsholdsspiller beskrives af Tønder-træner Claus Lyngsøe som en dygtig forsvarsspiller, som han vil kunne drage nytte af i flere forskellige situationer.

– Jeg ser Emil som en multifunktionel spiller. Emil har sine forcer i mange forsvarspositioner. Emil har en god evne i at “læse” spillet, og derved ofte være på forkant med situationen, beretter Tønder-træneren og fortsætter:

– Det er fantastisk for Tønder, at kunne få en spiller som allerede har bevist sin på liganiveau, men som samtidig kan udvikle sig yderligere inden for den næste tid.

Emil Bergholt og TM Tønder har indgået en to-årig aftale, gældende til sommeren 2019.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu